Om os - K.C. Pedersen

Om os

K.C. Pedersen
Helgeshøj Alle 10 st. th
2630 Tåstrup
Danmark
CVR-nummer: 17561774
Telefonnr.: 46 56 29 68
E-mail: info@kcpedersen.dk

 

Åbningstider:

Mandag - fredag: 08:30 - 15:30

 

Kirsten C. Pedersen (f.1956) er uddannet ergoterapeut fra Skolen for Ergoterapeuter i København i 1981. Kirsten har været ansat på Kommune Hospitalet i København, Roskilde Sygehus og Køge Sygehus indtil 2005. I alle disse år på sygehusene har opgaverne været behandling af patienter med neurologiske, reumatologiske og kirurgiske problematikker.

I årene på Køge Sygehus arbejdede Kirsten som specialeansvarlig inden for håndterapi. I alle årene har skinner til hænder været en af Kirstens store interesser. Kirsten har deltaget i mange kurser både indlands og udenlands samt undervist på kurser for færdiguddannede ergoterapeuter og på Skolen for Ergoterapeuter i Næstved og København.

Kirsten har været medforfatter på flere lærebøger, der bliver brugt i undervisningen på ergoterapeutuddannelsen. Kirsten har opnået specialistfunktionen af Ergoterapeutforeningen inden for håndterapi.


Kirsten grundlagde i 1994 firmaet K. C. Pedersen og sammen med hendes mand har de udviklet og fremstillet forskellige produkter til både genoptræning og hjælpemidler.

Virksomhedens sortiment har vokset gennem de 25 år og i dag sælges der produkter indenfor følgende kategorier:
 
-    ADL hjælpemidler
-    Logopædi / Mundstimulering
-    Arvævsbehandling
-    Træningsredskaber / Genoptræning
-    Kompressionsbeklædning
-    Bandager
-    Skinnemateriale til fagpersoner

 

Kirsten har den 27.3.2021 været uddannet som ergoterapeut i 40 år. Hvis du har lyst til at læse om de 40 år, så klik her