Hand and Upper Extremity Rehabilitation

Hand and Upper Extremity Rehabilitation

2.590,00 DKK

(inkl. moms)

En god bog til både nybegynder og trænet håndterapeut, med over 750 illustrationer  Hvert kapitel opdateres med en række spørgsmål med detaljerede svar.

Model/Varenr.: 25072019
stk.

Denne paperback-bog giver et omfattende overblik over rehabilitering af hånd og øvre ekstremitet. Med mulighed for at søge efter små og store spørgsmål og med detaljeret svar på Hånd & OE Rehabilitering: En hurtig referencevejledning guider læseren fra grundlæggende oplysninger om hånd & øvre ekstremitet anatomi gennem komplekse emner, herunder de mest avancerede nye behandlingsteknikker. Over 750 illustrationer. Hvert kapitel afsluttes med en række spørgsmål med flere valg, komplet med detaljerede svar og henvisninger til andre ressourcer til behandling ved håndterapi.  Der er masser af kliniske perler i hele bogen, som giver læseren nyttige tips og vigtige fakta til at huske i forbindelse med bestemte emner eller spørgsmål.


Over 750 fotos.

En bekvem hurtig referenceguide (indeks) findes i starten af ​​bogen.

Dette er et produkt, du ikke vil gå glip af, og du vil føle dig sikker på din viden efter at have gennemgået dette materiale

 

Denne bog er et godt redskab til støtte i den håndterapeutiske behandling, idet du kan slå alle problematikker og spørgsmål op, og hurtigt finde svaret på hvad er den optimale behandling lige nu og her. Du vil desuden få litteratur henvisning på dit spørgsmål så du kan søge i videnskabelige artikler for evidens.

 

Bogen er et must hvis du vil gennemføre uddannelse som certificeret håndterapeut.

 

redaktører på bogen er:

Susan Weiss OTR/L CHT

Laurie C. Rogers MHS, OT, CHT