ARK Grabber Baby

ARK Grabber Baby

110,00 DKK


ARK's Grabber® Baby - Den ideelle støtte til sund kæbemotorik og sproglig udvikling!

 

ARK's Grabber® Baby - glat og struktureret
Til børn i alderen 5 til 6 måneder

ARK's Grabber® er udviklet af talepatolog Debra C. Lowsky for at fremme perception og følsomhed over for faste strukturer og teksturer.
Baby tygge- og bidering i løkkeform - nem at gribe!

Grabberen styrker kæbemotorikken, træner tygge- og bidebevægelser og understøtter forudsætningerne for god lydproduktion. Nem at bruge for børn takket være løkkeformen. Griberne er super bløde og seje. Denne mundtlige udforskning forbereder dem til senere at spise fast føde og producere talelyde.

Den lette håndtering og materialet gør den særdeles velegnet til babyer eller små børn, der kan bruge griberen som en bidering.

Grabber Baby kommer med to forskellige teksturer (glat og nupret) og to hårdhedsgrader (blød eller fast). Derudover er babygrabberne kortere end standardgrabberne.

De bløde gribere fås i tre farver (lyseblå, gul, og pink). Den turkise er fastere.

ARKs Baby Grabber® hjælper også med selvorganisering, overgang fra pureret til struktureret mad og lindrer ømme gummer. Grabber® kan tygges på alle overflader, og forlængelsen giver også adgang til den bagerste kindtand.

Stærkt anbefalet til alle babyer i tyggefasen, men især til babyer med overfølsomhed og oral sensorisk defensivitet.

Hvilken styrke er velegnet til babyer, der får tænder? De lyseblå, gule og pink Baby Grabbers er bløde og seje. Den turkise Baby Grabber er fastere, men stadig tyggebar og smidig. Børn, der får tænder, foretrækker måske den fastere løsning, da den giver ekstra modstand og stimulans til tandkødet.

 

Detaljer:

     Fri for blødgørere (phthalater), PVC, BPA og latex
     Tåler opvaskemaskine op til 75°C
     Lavet i USA

Advarsler:

ARK laver Grabber® i USA! Det er medicinsk kvalitet, FDA-kompatibelt og indeholder ingen bly, ingen phthalater, ingen PVC, ingen BPA og ingen latex. Derudover er den støbt af et enkelt stykke materiale og har ingen huller eller sprækker, hvor spyt eller bakterier kan samle sig.

Advarsel!!!! Selvom disse tyggeredskaber er robuste og holdbare, er intet tyggeværktøj uforgængeligt. Anbefales ikke til aggressiv tygning.

 


Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 500,-
Hurtig levering 1-3 hverdage
30 dages fortrydelsesret