Handelsbetingelser

 

GENERELLE OPLYSNINGER

Juridisk navn: K.C. Pedersen
Organisationsform: Enkeltmands virksomhed
CVR-nr.: 17561774
Adresse: Helgeshøj Alle 10 st.th, 2630 Tåstrup
E-mail: info@kcpedersen.dk
Telefon nr.: 46 56 29 68

 


BETALING
Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Dankort, Mastercard, JCB samt MobilePay.
Beløbet reserveres på dit kort når du godkender ordren og hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Handler du som erhvervskunde og med elektroniskfakturering, gør vi dig opmærksom på, at du skal taste dit 13 cifret EAN nummer i tilhørende felt samt flytte markøren fra betalingskort til EAN betaling.
 


LEVERING

Vi har en aftale med GLS og de sender både til erhverv, privat og GLS pakkeshops rundt om i hele landet.

Du er velkommen til at ringe til os og høre om det er muligt at komme og afhente din ordre på vores adresse, dog kun mod forudgående aftale pr. tlf. så vi er sikker på vi er til stede samt at varen er på lager.

Bestiller du til levering uden for Danmarks grænser, beder vi dig kontakte os for oplysning om leveringsomkostninger.

 

 

FORTRYDELSESRETTEN

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra ordre modtagelse give os meddelelse om, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives telefonisk, via e-mail eller ved at udfylde vores fortydelsesformular som skal sendes til os pr. mail info@kcpedersen.dk

 

Vi gør opmærksom på, at du i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt oplyse os om dit ordrenummer og notere hvilke varer der returneres.

 

Tilbagebetaling når du har fortrudt dit køb

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage jvf. retningslinjer for fortrydelse og returnering er overholdt. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 

Returnering af din ordre når du har fortrudt dit køb

Når du skal sende din ordre tilbage til os, så henstiller vi til, at det gøres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returnering og du bærer ansvaret for indpakningen er forsvarlig, så produktet ikke bliver beskadiget under forsendelsen.


Manglende eller ødelagt original emballage udgøre en værdiforringelse. For at kunne modtage alle pengene retur skal varen returneres i intakt original emballage.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 50,00


Returneringsadresse;
Din forsendelse skal sendes med tracking nummer til: K.C. Pedersen, Helgeshøj Alle 8-10 st.th. 2630 Tåstrup
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. I så tilfælde frafalder retten til at modtage penge retur for fragt.

 

 

 

***VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN***

  • Specialfremstillet varer efter mål eller der på anden vis er personliggjort så som SIlversplint og LYMED KOmpressionsbeklædning.
  • Brudt forsegling af varer, der af sundhedsbeskyttende- og/eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret

 

 

 

REKLAMATIONSRETTEN

Købelovens regler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som privat forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for 2 måneder efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så varen ikke beskades yderligere under forsendelsen. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Returneringsadresse;
Din forsendelse skal sendes med tracking nummer til: K.C. Pedersen, Helgeshøj Alle 8-10 st.th, 2630 Tåstrup
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

 

 

GDPR – PERSONDATA POLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos K.C. Pedersen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.kcpedersen.dk er ejer Kirsten Charlotte Pedersen.

Som virksomhed er vi samtidig underkastet regnskabsloven, og dermed vil faktura med følgende oplysninger Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse skulle opbevares 5 år i vores økonomisystem.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand og du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@kcpedersen.dk. 

 

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til K.C. Pedersen jf. ovennævnte generelle oplysninger. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 5. Maj 2023