Kontraktur behandling

Hænder med kontraktur er et alvorligt problem


En kontrakt hånd kan være smertefuld og begrænsende for funktion.

Samtidig kan det være vanskeligt at opretholde en optimal håndhygiejne, og manglende hygiejne kan føre til infektioner og en ildelugtende hånd.

Læs evt. vores indlæg på bloggen her om kontrakte hænder
 

preload spinner

Hvem har glæde af kontraktur forebyggelse

Hvis du har problemer med knyttede/lukkede fingrene som vanskeliggør hygiejne, har du brug for at anvende en af følgende produkter for at afhjælpe problemet

- knyttede hænder hvor fingrene risikerer at lukke helt til og hvor neglene risikerer at vokse ind i håndfladen og dermed smerter.

- knyttede hænder giver smerte i fingerleddene

 

Produkterne hjælper dig med følgende:

  • øge åbning af knyttet hånd
  • give mulighed for håndvask
  • hindre infektioner og svamp i hænder p.g.a. det lukkede miljø

De bedste produkter til kontraktur behandling

Hos K. C. Pedersen har vi årelang erfaring med problematikker som kontraktur, og vi deler meget gerne ud af vores viden til dem, som kan have gavn af det. Ikke nok med at vi har skrevet specifikke blogindlæg om emnet, har vi derfor også sammensat udvalget ovenfor med henblik på at tilbyde vores kunder de bedste produkter til denne behandling. Derfor er der også stor sandsynlighed for, at du kan finde et produkt til kontraktur behandling, der matcher dine specifikke behov og præferencer her hos os. Produktudvalget spænder lige fra palm grips, palm protectors og palm cones til de særlige ’gulerødder’ til kontraktur behandling, der findes både i en fast og i en oppustelig udgave. Da der er tale om meget forskelligartede produkter står vi desuden altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige produkt. 

Få gode råd og specialiseret vejledning med i købet

Der er dermed mange gode grunde til at handle her hos os, hvis du er på udkig efter produkter til kontraktur behandling. Ikke nok med at vi tilbyder et stort udvalg heraf, så står vi desuden altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til et af produkterne, eller du er i tvivl om, hvilket produkt der passer bedst til at løse din problemstilling. Vi er ergoterapeuter med speciale i håndterapi, og du kan derfor trygt både spørge os til råds om de forskellige produkter til kontraktur behandling. Du er meget velkommen til enten at ringe til os på telefon 46 56 29 68 eller skrive en mail til os på info@kcpedersen.dk, så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og vejlede dig i forhold til din situation. Vores priser her på hjemmesiden er desuden altid skarpe, og vi sørger også for en hurtig levering af dine ordrer. Få desuden også hele 30 dages fuld returret på dine køb. På den måde får du alle forudsætninger for at gøre det rigtige køb første gang.