Albuestøtte

Her på siden finder du vores store og velassorterede udvalg af albuestøtter, der rummer både armslynger og albuebandager. Da der findes rigtig mange forskellige varianter heraf, har vi samlet produkterne både her nedenfor og i to underkategorier for at gøre det nemt for dig at finde den albuestøtte, der bedst imødekommer dine behov.

preload spinner

Hvem har glæde af albue bandager og slynger

Personer som har brug forr

- stabilisering efter operationer og skader

- begrænsning i bevægelse

- støtte i en helingsperiode

- støtte ved lammelse

Det skal dertil siges, at diagnosen ikke i sig selv er udgangspunktet for brug af produkterne.

 

Hvad kan produkterne gøre for dig?:

  • Støtte og stabilisere
  • Begrænse bevægelighed eller støtte ved bevægelse
  • støtte en arm ved lammelse

 

Hvordan kommer du i gang?:

I nogle tilfælde kan produkterne bevilges af kommunen – hvis det vurderes at være relevant.

I så tilfælde skal du:

  1. Gå til lægen og få ham/hende til at vurdere at du har behov
  2. Skriv en ansøgning om kropsbårne hjælpemidler til din kommune
  3. Ved bevillig – kontakt os for vurdering og opmåling
  4. Vi hjælper gerne i forløbet – kontakt vores ergoterapeut Kirsten

Find den rigtige type albuestøtte til dine behov

Der er dermed mange forskellige situationer, hvor du kan få brug for en albuestøtte, og derfor forhandler vi også en bred vifte af varianter her hos K. C. Pedersen. Ikke nok med at udvalget kan inddeles i armslynger og albuebandager, så findes de hver især også i forskellige afskygninger. Vi forhandler f.eks. både armslynger i standard-, light- eller dobbeltmodeller, og nogle af dem er udviklet med særligt fokus på komfort. Vi har forsøgt at gøre det så nemt og overskueligt for dig at finde frem til den albuestøtte, du har brug for, men vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige type. Vi forhandler desuden kun albuestøtter og armslynger fra nogle af markedets bedste forhandlere – blandt andet Catell. Vi går enormt højt op i kvalitet, og derfor går vi aldrig på kompromis med brands eller med kvaliteten af de produkter, vi forhandler.

Køb bandager eller slynger direkte hos eksperterne

Her hos K. C. Pedersen har vi mere end 25 års erfaring med håndterapi, genoptræning og ADL, og vi sælger både produkter til private og erhverv. Alle vores produkter er nøje udvalgte, gennemtænkte og gennemtestede, så vi er i stand til at tilbyde vores kunder det bedste, markedet har at byde på. Foruden vores albuestøtter, albuebandager og armslynger finder du her på siden desuden alverdens produkter til genoptræning samt en masse forskellige hjælpemidler til brug i hverdagen. Er du i tvivl om, hvilken type albuestøtte eller generel støtte du har behov for, er du mere end velkommen til at kontakte os enten på telefon 46 56 29 68 eller mail info@kcpedersen.dk. Vi yder gratis rådgivning, og det gør vi, fordi vi er interesserede i, at vores kunder får den bedst mulige hjælp. Når du handler her hos os, får du i øvrigt rigtig skarpe priser på produkterne, hurtig levering og 30 dages fuld returret. På den måde har du rigtig gode forudsætninger for at få fat i lige præcis den albuestøtte eller armslynge, som du har behov for – så hurtigt som muligt. Tag et nærmere kig på vores udvalg af albuestøtter herover.