Silversplints

Stabiliserende skinner i sølv som ændrer din hverdag fra minus til plus

Silversplint stabiliserer fingerled og håndled og optimerer dermed håndens gribefunktion. Dette medfører, at du får bedre mulighed for, at varetage daglige færdigheder og være mere selv hjulpen. En sidegevinst ved brug af Silversplints er, at mange oplever færre smerter, når skinnerne anvendes i forbindelse med deres daglige gøremål. 

 

 

Skinnerne fremstilles individuelt og opmåling foregår ved certificeret Silversplint Expert og Speciale ergoterapeut i håndterapi Kirsten C. Pedersen.

Kirsten er den ene af to i Danmark som har opnået certifikation. Kirsten har arbejdet med Silversplints i 15 år og har derfor meget stor erfaring med Silversplints

 

 

 

Download brochure omkring silversplint Klik her

 

preload spinner

Hvem har glæde af Silversplints

Personer som har permanente problemer med leddene i hænder og håndled. fl.eks gigt, hypermobilitet, Ehlers Danlos, og spasticitetprodukterne anvendes til at

 • Stabilisere led
 • Korrigerer til optimal stilling
 • Aflaste ved funktion
 • Dæmpe smerter
 • Bremser ”overbevægelige” led (hypermobilitet)

Det skal dertil siges, at diagnosen ikke i sig selv er udgangspunktet for brug af produkterne.

 

Hvad kan produkterne gøre for dig?:

 • Fremme bevægelse
 • Støtte svage led
 • Begrænse uhensigtsmæssige bevægelser som ellers ville føre til overbelastning af led.

 

Hvordan kommer du i gang:

I mange tilfælde kan produkterne bevilges af kommunen – hvis det vurderes at være relevant.

I så tilfælde skal du:

 1. Gå til lægen og få ham/hende til at vurdere at du har behov
 2. Skriv en ansøgning om kropsbårne hjælpemidler til din kommune
 3. Ved bevillig – kontakt os for vurdering og opmåling
 4. Vi hjælper gerne i forløbet – kontakt vores ergoterapeut Kirsten

Silversplints skal skræddersys til dine behov

De unikke og permanente fingerskinner, Silversplints, skal bæres på fingre og hænder, hvorfor der skal foretages opmåling, så de passer specifikt til dig og dine behov. Der er nemlig mange grupper, som kan havde glæde af at bruge Silversplints, og derfor tilpasses de elegante sølvskinner også til de specifikke fingre eller led, de skal bæres på. Denne særlige tilpasningsmulighed er også en af grundende til, at de har fundet vej ind i sortimentet her, da vi ønsker at imødekomme så mange af vores kunders behov som muligt.

Vores udvalg af Silversplints og øvrige tilbud

Her på denne side ser du vores udvalg af Silversplints, samt de øvrige tilbud som relaterer sig hertil. Du har både mulighed for at bestille en korrektion af din Silversplint, telefonisk rådgivning i forhold til din ansøgning herom og glødning af sølvskinnen, ligesom du også kan købe de egentlige Silversplints. Bag webshoppen her står et yderst kompetent og erfarent team af ergoterapeuter med speciale i håndterapi. Vi har masser af viden at trække på, og derfor kan du også være sikker på, at du får høj kvalitet, når du bestiller Silversplints her hos os. Når du handler her hos K. C. Pedersen får du desuden altid rigtig gode priser, hurtig levering samt 30 dages returret. Er du interesseret i at lære mere omkring vores Silversplints og brugen af dem, så er du desuden altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller specifikke produkter.