Håndledsskinner

 

Her på siden ser du vores store og velassorterede udvalg af håndledsskinner. Der er udførlige størrelsesforklaringer til alle typer, og du kan tage et nærmere kig på de mange håndledsskinner herunder.

 

For valg af størrelse på nedenstående håndledsbandager 

anvendes dette skema:

 

Størrelse

Omkreds omkring håndleddet

Xx small

10  - 12 cm

Xsmall

12 – 14 cm

Small

14 - 16 cm

Medium

16 – 18 cm

Large

18 – 20 cm

XLarge

20 – 22 cm

XXLarge

22 – 24 cm

preload spinner

Håndledsskinner fra Catell

Når det kommer til håndledsskinner og -bandager, er Catell er yderst velkendt brand, og vi er glade for at forhandle det her på vores hjemmeside. Catell står for høj kvalitet, gode materialer og holdbarhed, og med andre ord går du altså ikke galt i byen med Catell.

Vi har et ganske stort udvalg af forskellige håndledsskinner fra Catell. Du finder således blandt andet håndledsbandage i forskellige længder og med forskellig støtte, fingerlift-skinner, forskellige mindre skinner udelukkende med støtte til håndleddet, hvileskinner og meget mere.

De forskellige modeller kommer som udgangspunkt i farverne sort og beige, og du finder naturligvis også forskellige typer af tilbehør til håndledsskinnerne her på siden.

For at finde ud af hvilken størrelse du skal have af den pågældende håndledsskinne, skal du måle dig rundt omkring håndleddet. Når du har foretaget din måling, aflæser du i skemaet på siden for at finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge. Catell bruger størrelserne XXS-XXL.

Hvem har glæde af håndledsbandager?

Der kan være mange årsager til, at du i en periode har brug for en håndledsskinne eller -bandage. Det kan for eksempel være, at du har midlertidige problemer med fingrene (måske fra et brud eller en overbelastning), måske har du gigt, seneskedehindebetændelse, tennisalbue eller noget helt andet. Har du en af de typer gener, vil du opleve, at en håndledsskinne vil hjælpe dig ved at stabiliserede dine led, aflaste ved funktion og brug af arm og hånd, dæmpe dine smerter, og i bund og grund vil en håndledsskinne tvinge dig til at holde hånden i ro - hvilket i mange tilfælde er den allerhurtigste vej til bedring.

Det som en håndledsskinne garanteret vil kunne gøre for dig, er at fremme dine bevægelser i det implicerede område, støtte eventuelt svage led og begrænse en eventuel irritationstilstand.

Når det er sagt, er det også vigtigt for os at tilføje, at din diagnose i sig selv ikke er udgangspunkt for brug af håndledsskinnerne eller -bandagerne. Du bør altid bruge håndledsskinnerne efter aftale med en professionel. Er det ikke en mulighed for dig, vil vi også meget gerne forsøge at hjælpe dig videre.

Lad os hjælpe dig ved bevilling fra kommunen

I nogle tilfælde kan vores håndledsskinner - eller øvrige af vores produkter for den sags skyld - bevilges af kommunen, hvis det vurderes at være relevant for dig. Har du en mistanke om, at det kunne være aktuelt for dig, kan du her blive lidt klogere på, hvad forløbet herfra er.

Hvis du er interesseret i at få bevilget håndledsskinner eller øvrige hjælpemidler fra kommunen, skal du:

-          Gå til lægen og få ham/hende til at vurdere dit behov

-          Skriv en ansøgning om kropsbårne hjælpemidler til din kommune

-          Ved bevillig – kontakt os for vurdering og opmåling

-          Vi hjælper gerne i forløbet – kontakt vores ergoterapeut Kirsten

Selvom det umiddelbart synes simpelt, kan det sagtens være en uoverskuelig proces - især fordi du måske ikke har befundet dig i sådan en situation før. Det vigtigste du skal tage med herfra, er, at du kan få hjælp her hos os undervejs i hele processen. Vi har et stort kendskab til kommunens regler og arbejdsgange, og når vi først får en smule kendskab til dig, hjælper vi dig meget gerne videre mod en eventuel bevillig af din håndledsskinne.

Køb dine håndledsskinner her hos K.C. Pedersen

Vi er stolte af at kunne hjælpe vores kunder med alt fra at finde den rette størrelse håndledsskinne, finde frem til det rette hjælpemiddel, få bevilling fra kommunen eller hvad det nu måtte være. I det hele taget er vi glade, når vores kunder er glade, og netop det er ét af de mål, som vi arbejder mod hver eneste dag.

Èn ting er naturligvis vores gode kundeservice; og hvorfor egentlig ikke dele ud af vores lange erfaring og store knowhow, når vi nu kan? Derfor vil vi til hver en tid gerne opfordre dig til at kontakte os, hvis du har selv de mindste spørgsmål. Meget information kan du finde her på vores side under de forskellige produktkategorier, men mangler du alligevel noget, skal du være velkommen til enten at ringe til os på 46 56 29 68 eller skrive en mail til os på info@kcpedersen.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt!

Når du handler her hos os, har du altid 30 dages fortrydelsesret på dine køb. Det betyder, at du i ro og mag kan blive sikker på, om det nu er den rette størrelse eller det rigtige produkt du har købt. Når du køber for mere end 500,-, får du gratis fragt, og uanset beløbet sørger vi for en hurtig levering.

Tag et nærmere kig på vores forskellige håndledsskinner herover og find den model, som matcher dig og din situation.