Armslynger

Mangler du en armslynge, er du kommet til det helt rette sted. Her hos K.C. Pedersen har vi en lang række forskellige armslynger, som kan være med til at bære din arm helt eller blot understøtte din arm og dens funktion. Afhængig af din personlige situation finder du garanteret en armslynge, som støtter din arm lige tilpas.

preload spinner

Vores forskellige armslynger

Her hos K.C. Pedersen har vi et stort og velassorteret udvalg af armslynger i høj kvalitet. Vores udvalg bærer præg af, at alle - uanset situation og behov for support - skal kunne finde en armslynge her hos os. Her på siden finder du blandt andet standard armslynger, light armslynger, dobbelt armslynger, multislynger og spænder. For dig som ikke er velbevandret i armslynger, betyder det slet og ret, at uanset hvor meget eller hvor lidt støtte din arm og/eller skulder har brug for, så har vi løsningen til dig.

Fælles for alle vores armslynger er, at de er fremstillet i et super godt materiale i høj kvalitet. Materialet sikrer dig, at du kan bruge slyngen over længere tid uden gener. Mange af vores armslynger kan endda vaskes i maskinen, så du får de bedste forudsætninger for at holde en god hygiejne.

Når du bruger en armslynge - uanset hvad årsagen er - så er det vigtigt, at din nakke tilgodeses og på ingen måde overbelastes. Derfor er vores armslynger naturligvis fremstillet, så vægten fordeles jævnt, og så din nakke belastes jævnt hele tiden.

For at sikre en optimal pasform med din armslynge vil du i nogle tilfælde opleve, at du skal vælge størrelse. I de tilfælde er det typisk ud fra din højde, at du vælger størrelsen på din armslynge. Kommer den givne armslynge, som du er interesseret i, ikke i flere størrelser, vil den i stedet have mulighed for at blive strammet, løsnet og tilpasset, så den passer bedst muligt til dig. Det er meget vigtigt, at du kun bruger en slynge, som passer til dig. Går du med en slynge, som enten er for lille eller stor, kan du risikere at opleve, at den ikke støtter din arm godt nok, eller at den overbelaster din nakke uheldigt.

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken type armslynge du skal have, eller hvilken størrelse du skal bruge.

De forskellige brands

Når du kigger på vores forskellige armslynger, vil du se, at vi forhandler forskellige brands. Catell er ét af de brands, som er mest velrepræsenteret her på denne side, og det er der mange årsager til. Catell er høj kvalitet, gode materialer, gennemtænkte detaljer og i bund og grund er det bare nogle enormt gode slynger. Det er naturligvis også grunden til, at Catell fylder så meget her på siden.

Hvem har glæde af en armslynge?

Der kan være flere forskellige årsager til, at du i en periode kan have gavn af en armslynge, og det vil typisk være en professionel, som har givet dig diagnosen og dermed grobunden for brugen af slyngen. Herunder følger en række eksempler på personer, som kan have gavn af at bruge en armslynge:

- personer med lammelser

- personer med knoglebrud i hånd eller arm

- personer med skuldersmerter.

Det er dog meget vigtigt at sige, at diagnosen ikke i sig selv er udgangspunktet for brug af produkterne. Det betyder, at du altid skal konsultere en fysioterapeut, læge eller andet fagpersonale, inden du investerer i en armslynge. Selvom de er nemme og intuitive at bruge, skal du være meget opmærksom på at bruge dem korrekt, og så de passer fuldstændig til dig og din skade.

Er du i målgruppen for en armslynge, kan den dog have rigtig mange fordele og gøre rigtig stor gavn. Den rigtige armslynge kan blandt andet give dig støtte de helt rigtige steder, den kan være med til at nedsætte dine smerter og begrænse tyngdefølelsen af din arm, ligesom den også kan give ro til det væv, som gerne skal hele.

Der er altså rigtig mange gode grunde til at bruge en armslynge, hvis du har problemer med arm eller skulder. Har du brug for hjælp til at vurdere, hvilken type slynge du skal bruge, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi hjælper dig meget gerne videre.

Bevilling hos kommunen? Lad os hjælpe dig

I nogle tilfælde kan du opleve at få bevilget en armslynge af kommunen, og står du i den situation, bør du læse med videre her. Årsagerne til hvorfor folk får bevilget hjælpemidler, er mange, men det kan for eksempel være, hvis din tilstand er permanent. Hvis du vil ansøge om at få din slynge bevilget af kommunen, skal du gøre følgende:

-          Gå til lægen og få ham/hende til at vurdere dit behov

-          Skriv en ansøgning om kropsbårne hjælpemidler til din kommune

-          Ved bevilling – kontakt os for vurdering og opmåling

-          Vi hjælper gerne i forløbet – kontakt vores ergoterapeut Kirsten

Det som er allervigtigst, at du tager med videre fra dette, er, at vi hos K.C. Pedersen meget gerne hjælper dig undervejs i dette forløb. Vi kender til forløbene, og vi kender kommunernes regler og arbejdsgange, og derfor kan vi måske gøre det lettere for dig.

Har du derfor brug for hjælp til bevillingsprocessen eller til noget helt andet, kan du enten ringe til os på 46 56 29 68 eller skrive en mail til os på info@kcpedersen.dk.

Køb din armslynge her hos K.C. Pedersen

Når du køber din armslynge eller andre hjælpemidler, motorikspil, bandager eller noget helt femte her hos os, har du altid god tid til at blive sikker på, at du har købt rigtigt. Du har nemlig hele 30 dages fortrydelsesret på alle køb! Derudover får du gratis fragt, når du køber for mere end 500,-, og uanset hvad og hvor meget du køber, sørger vi for hurtig levering til dig.

Vi håber, du finder den type armslynge som matcher dig og dit behov her på siden. Mangler du noget, eller kommer du i tvivl om noget, er du som sagt altid velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig videre.