Kompressionsbeklædning

Et unikt kvalitetsprodukt med korrekt kompression til den enkeltes behov

 

Den bedst mulige tilpasning af tøjet opnås med den særlig syning og det unikt design omkring de led, der kommer i berøring med produktet.

Uanset om det er uro i kroppen, autisme, cerebral parese, brandsår, lymfødem eller hjerneblødning, så har kompressionsbeklædning dokumenteret effekt.

preload spinner

Alle modeller er designet så det er behageligt at have på, ser godt ud og giver det bedst mulige resultat. Der tages udgangspunkt i de 4 kompressionsklasser for at sikre rette tryk.

Et tæt samarbejde med hospitaler og forskningscentre sikrer, at Lymed Oy hele tiden udvikler og forbedre fremstillingen af kompressionsbeklædning og dermed også fremmer kompressionsbehandling resultat. Mikrofibre og luftgennemtrængelighed i stoffet sammen med detaljerede og individualiserede sy mønstrer garanterer for den maksimale komfort i den daglige brug af beklædningsgenstanden.

 

Kvalitets kompressionsbeklædning fra LYMED Oy findes i standard størrelser, men kan også designes individuelt ud fra de forskellige situationer, hvor kompressionsbeklædning er påkrævet. Dette gør sig bl.a. gældende ved brandsår, ar, ødem, behandling, cerebral parese, plastikoperationer osv. Dette kræver en professionel opmåling.

 

Du kan booke en tid hos vores speciale ergoterapeut Kirsten Pedersen i vores klinik på www.ergoklinikken.dk hvis du har brug for at få taget mål til et stykke kompressionsbeklædning.

 

I visse situationer kan man ansøge sin bopælskommune om en bevilling til kompressionstøj, kaldet kropsbåret hjælpemiddel, hvis det af kommunen vurderes relevant for en selvhjulpen hverdag. Du har mulighed for at modtage vejledning til udfyldelse af ansøgning, hvis du ringer og snakker med vores ergoterapeut.

 

Som fagperson kan du rekvirerer et skema til opmåling samt en vejledning i måltagning, ved at rette henvendelse på en mail til info@kcpedersen.dk

 

Du kan downloade Lymed katalog og informationsmateriale her