Skinner og bandager

Opnå korrekt støtte af tommelfinger og håndled

 

At finde den helt rigtige skinne til lige netop dit behov, kan være svært uden faglig vejledning. 

 

Udvalget hos K.C.Pedersen er både bredt og dybt. Dette er et bevidst valg, da vi ønsker at alle skal have mulighed for, at finde den skinne der passer bedst 

og det kræver et stort udvalg.

 

 

preload spinner

I nogle tilfælde løser en midlertidig skinne/bandage ikke problemet og her kan det være relevant at anvende permanente skinner. 

 

Silversplint er permanent stabiliserende skinner i sølv til fingerled og håndled. Ved anvendelse af Silversplint, optimeres håndens gribefunktion og giver dig mulighed for at varetage flere daglige gøremål og være mere selvhjulpen.

Silversplint fremstilles efter individuel måltagning. Hvis du er interesseret i at læse mere om produktet Silversplint samt hvordan processen foregår, så læs mere på vores klinik hjemmeside www.ergoklinikken.dk

 

I visse situationer kan man ansøge sin bopælskommune om skinner, kaldet kropsbårne hjælpemidler, hvis det af kommunen vurderes relevant for en selvhjulpen hverdag. Et godt sted at starte denne proces kan være hos egen læge. 

Du har mulighed for at modtage vejledning til udfyldelse af ansøgning, hvis du ringer og snakker med vores ergoterapeut, når du kommer dertil i processen.