Handsker med varme

Her hos K.C. Pedersen er vi meget stolte af vores udvalg af handsker med varme. Du finder forskellige modeller af handsker med varme; blandt andet arbejdshandsker med varme, børnehandsker med varme samt mere almindelige fritidshandsker med varme. Se nærmere på udvalget herunder og vær opmærksom på, at du skal måle din hånd for at finde den rette størrelse.

preload spinner

Vores forskellige handsker med varme

Handsker med varme er ikke blot handsker med varme; der er mange forskellige typer, og her hos os finder du et velassorteret udvalg. Først og fremmest har vi arbejdshandsker med indlagt varme, og denne type adskiller sig fra de øvrige typer på grund af den høje slidstyrke. Udsatte områder som håndfladen ved gribefladen er styrket, så det kan holde til meget, og samtidig er der tænkt over, at der i dette område ikke skal være så mange varmetråde.

Det er en kæmpe fordel for dig, som vil investere i et par arbejdshandsker med varme. Du får et par holdbare handsker, som holder dig varm, og hvor der i høj grad er tænkt over detaljerne. De få varmetråde ved gribefladen gør holdbarheden længere, idet der typisk er her, varmetrådene ville gå i stykker hurtigst.

Her på siden finder du også såkaldte almindelige fritidshandsker med varme, som er en god løsning for dig, som ikke skal bruge handskerne i arbejdssituationer, men som bare gerne vil have varme hænder.

Den sidste type af handsker med varme, som vi skal omkring, er vores børnehandsker med varme. De modeller vi har, passer børn i alderen 4-14 år, og de er beregnet som en almindelig fritidshandske, som vil holde barnet varmt i de kolde måneder. Blandt vores børnemodeller vil du se modeller, som består af en indvendig handske og en ydre handske, som kan skilles fra hinanden og luftes og tørres separat. De holdes effektivt og sikkert sammen via velcro.

Tag et nærmere kig herover på siden og se de forskellige modeller af vores smarte handsker med varme.

Handsker med varme til børn - hvornår er det en god idé?

Når det drejer sig om børn og handsker med varme, er der flere situationer, hvor det kan være en rigtig fornuftig idé. Det kan blive rigtig koldt herhjemme, og selv med et par gode handsker går der på kolde dage sjældent ret længe, før fingrene føles kolde og følelsesløse, og det kan i mange tilfælde sætte en stopper for barnets leg. Her giver varmehandskerne rigtig gode forudsætninger for, at børnene kan tage lidt længere ophold i kulden og lege.

En anden situation hvor børn ofte har gavn af handsker med varme, er på den årlige familieskitur. Her er temperaturerne ofte rigtig lave, og samtidig er mange på pisterne i flere timer ad gangen, og her kan det også være helt genialt at investere i varmehandskerne til børnene. Med varme hænder forlænges børnenes tid på pisterne betragteligt, hvilket er en rigtig god investering, når nu skiferien er en så tilpas sjælden aktivitet for hele familien.

Mål din hånd og find den varmehandske, som passer til dig

Når det kommer til handsker med varme, er det slet ikke ligegyldigt, hvilken størrelse handskerne har. De skal passe til din hånd, for ellers vil du ikke få det optimale ud af dem. Derfor vil du også her på hjemmesiden kunne finde information om, hvordan du måler din hånd rigtigt.

Du skal bruge to mål for at finde frem til de handsker med varme, som er bedst til dig. Det første mål er det fra din langemand og hele vejen ned til dit håndled, imens du har din hånd strakt. Det andet mål du skal bruge, er det rundt om din hånd på det bredeste sted ved håndfladen.

Når først du har styr på de to mål, vil du let kunne finde frem til den størrelse handske, som du skal have. Uanset om du er på udkig efter varmehandsker til børn eller voksne, måler du på samme måde. Inde under den specifikke handske med varme - som du altså finder herover på siden - vil du kunne se størrelserne, og det er også herinde, at du vælger din størrelse og lægger den rette handske med varme i kurven.

Er du i tvivl om noget med hensyn til målene eller til de specifikke handsker, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper og guider dig gerne!

Gode batterier med lang levetid og hurtig opladningstid

Det som for alvor er alfa og omega, når det har at gøre med handsker med varme, er, at batterierne fungerer. Og ikke blot at de fungerer, men at de er placeret strategisk korrekt i handskerne, så de er så meget beskyttet mod vind og vejr som overhovedet muligt. Batteriløsningerne varierer fra model til model, og du vil finde forskellige batterier og placeringer af dem i vores forskellige handsker med varme.

En af de rigtig gode løsninger, som du finder i én af vores modeller herover, er den hvor batteripakken sidder på inder-handskens manchet. Handskens høje krave giver rigtig god beskyttelse mod vind og vejr, og samtidig holdes selve batteriets temperatur også høj! Det er for alvor noget, som er med til at øge brugstiden.

I forhold til batterier og brugstid er der som sagt forskelle fra handske til handske. Når du køber dine handsker med varme her hos os, kan du dog godt regne med, at batterierne har en brugstid på omkring 2 timer, og at det efterfølgende tager omkring 2 timer at lade det op igen.

Køb alle dine hjælpemidler her hos os

Uanset om du er på udkig efter handsker med varme, motorikspil, hjælpemidler, bandager eller noget helt femte, er det en rigtig god idé at købe det lige her hos K.C. Pedersen. Vi har mange års erfaring på området, og ikke blot kender vi produkterne ind og ud - vi kan også vejlede dig i, hvad du skal bruge, og hvordan du får det bedste udbytte af dit køb.

Når du køber ind her hos os, får du altid gratis fragt, når du køber for mere end 500,-. Vi sørger altid for hurtig levering, så du kan komme hurtigt i gang med at bruge dine køb. Du får desuden også hele 30 dages fortrydelsesret, så du har god tid til at blive helt sikker på, om du nu har fået det rette produkt i den rette størrelse.