Træningselastikker

Nedenfor finder du vores udvalg af træningselastikker.

Elastiktræning er en anerkendt træningsmetode og anvendes til både genoptræning, holdtræning og individuel styrketræning.

De fås i 5 farver og det er vigtigt at du vælger den modstand der stemmer overens med dit træningsniveau. Læs mere om modstand og farve under produkterne.

preload spinner

Vælg den rigtige modstand

En træningselastik giver dig modstand i udførelsen af en øvelse. Sværhedsgraden af en øvelse der udføres med en træningselastik justeres ud fra farven på elastikken. Det betyder at, uanset hvilken øvelse du skal lave, så har du mulighed for at justerer på hvor hård øvelsen skal være.

Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at vælge den korrekte modstand. Er modstanden for kraftig, kan det være svært at udføre en øvelse korrekt og med kontrol. Vær derfor opmærksom på dit træningsniveau og at dit niveau kan variere fra øvelse til øvelse.

I vores sortiment har vi træningselastikker fra to forskellige leverandører og derfor indikerer hver farve ikke den samme sværhedsgrad. Klik ind på produktet og læs nærmere om, hvordan sværhedsgraden er indikeret og vælg så herefter den farve træningselastik som passer til dit behov og niveau.

Tilkøb håndtag til træningselastikkerne

Du har mulighed for at tilkøbe håndtag der kan anvendes til brugen af træningselastikker. Du skal være opmærksom på, at når du monterer håndtag på din elastik, så vil det have en effekt på hvordan det føles at udføre en øvelse. Det varierer fra person til person, om en øvelse føles hårdere eller lettere når balancepunktet flyttes. Brugen af håndtag kan for nogle være en udvidelse af en specifik øvelses sværhedsgrad.

Køb dine træningselastikker hos K.C.Pedersen

Når du handler hos K.C. Pedersen, så betyder det meget for os, at du som kunde er tilfreds med hele forløbet indtil pakken lander hos dig og at du bliver glad for det købte produkt.

Vi vil rigtig gerne give vores kunder lidt igen og derfor betaler vi for forsendelsen til en valgfri GLS pakkeshop når du handler for mere end 500,-. Hvis du bor tæt på os, så er også meget velkommen til at ringe til os og lave en aftale om afhentning på vores adresse.

Du har 30 dages fuld returret fra den dag du modtager din pakke og skulle du have behov for at benytte dig af din returret, så sender du blot retur direkte til vores adresse. For at lette processen er det en hjælp for os, at dit ordrenummer er oplyst så vi lettere kan finde din ordre og tilbagebetale dig.

Hvis du har brug for hjælp enten til valg af modstand på din træningselastik eller til en returpakke, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon nummer 46 56 29 68. Du kan også sende os en e-mail på info@kcpedersen.dk.