Fingerskinner og bandager

Er du på udkig efter en praktisk fingerskinne eller tilbehør hertil? Så er du kommet til det rette sted. Nedenfor kan du nemlig gå på opdagelse i vores store og velassorterede udvalg af fingerskinner, der findes både i statiske og dynamiske versioner. De har fordele hver især, så det er blot op til dig at vurdere, hvilken type der bedst imødekommer dine behov.

preload spinner

Hvem har glæde af skinner og bandager til fingre

Personer som har midlertidige problemer med fingrene (fl.eks et brud eller seneskade) eller personer med kroniske problemer .f.eks. gigt

- produkterne anvendes til at stabilisere led

- til at begrænse bevægelse

- til at støtte ved funktion

- Det skal dertil siges, at diagnosen ikke i sig selv er udgangspunktet for brug af produkterne.

 

Hvad kan produkterne gøre for dig?:

  • Hjælpe med at støtte ved greb
  • Støtte i helingsperioder

 

Hvordan kommer du i gang?:

I nogle tilfælde kan produkterne bevilges af kommunen – hvis det vurderes at være relevant.

I så tilfælde skal du:

  1. Gå til lægen og få ham/hende til at vurdere at du har behov
  2. Skriv en ansøgning om kropsbårne hjælpemidler til din kommune
  3. Ved bevillig – kontakt os for vurdering og opmåling
  4. Vi hjælper gerne i forløbet – kontakt vores ergoterapeut Kirsten

Vi har fingerskinner til mange forskellige behov

De fingerskinner, du finder her på siden, henvender sig dermed til en stor gruppe af forskellige personer. Uanset hvad årsagen er til, at du har behov for en fingerskinne, så er det dog vigtigt, at du finder den rigtige type. Derfor har vi sørget for at samle et bredt og varieret udvalg heraf, så du har så de bedste forudsætninger for at finde fingerskinner eller tilbehør hertil, der imødekommer dine specifikke behov. Vi anbefaler dog altid, at du rådfører dig med sundhedsfagligt personale, som kender til dig og din situation, før du vælger at investere i en fingerskinne.

Find også en masse tilbehør til dine fingerskinner

Her hos K. C. Pedersen har vi ikke blot et stort udvalg af fingerskinner, vi forhandler også hjemmetræningspakker, bandager og en række andet tilbehør hertil. I hjemmetræningspakkerne får du alt, du skal bruge af udstyr samt dybdegående beskrivelser af øvelserne. Du får også adgang til videomateriale, og du bliver altså klædt på så godt som overhovedet muligt - alt sammen til en skarp pris. Du kan dermed med fordel gå på opdagelse i kategorier her på siden. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefon 46 56 29 68 eller ved at skrive en mail til os på info@kcpedersen.dk. Så forsøger vi at hjælpe dig videre. Uanset om det er fingerskinner eller hjemmetræningsøvelser, du investerer i, sørger vi for gode priser og hurtig levering. Vi har endda også hele 30 dages fuld returret, så du ikke ender med at brænde inde med et fejlkøb.