Kompression

LYMED kompressionsbeklædning kan designes individuelt ud fra de forskellige situationer, hvor kompressionsbehandling er påkrævet. Dette gøres ved f.eks brandsår, ar, ødem behandling, cerebral parese og efter plastikoperationer. Man kan også vælge produkter ud fra standardmål men bedste resultat opnåes med individuelt tilpasset produkt. 

 

 

Der findes 4 kompressionsklasser. Har man et problem, der kræver kompression er det vigtigt, at det er den korrekte kompressionsklasse der vælges ellers kan det enten være for lidt eller for meget kompression. For begges vedkommende gør det, at produktet ikke giver optimal effekt.

 

Lymed Oy producerer standard og individuelt fremstillet kompressions beklædning i høj kvalitet og har mere end 15 års erfaring i branchen

 

Kun nøje udvalgte materialer af høj kvalitet anvendes i produktionen. Tøjet designes så det er behagelig at have på, ser godt ud og giver det bedst mulige resultat i kompressionsbehandlingen. Et tæt samarbejde med hospitaler og forskningscentre sikrer, at Lymed Oy hele tiden udvikler og forbedre fremstillingen af kompressionsbeklædning og dermed også kompressionsbehandling.


Produkterne:
Den bedst mulige tilpasning af beklædningsgenstanden til ekstremiteten er opnået med syninger og særlige design omkring led. Sømmene på beklædningsgenstanden gør det muligt at foretage ændringer i takt med den avancerede behandling og evt. faldende omkreds.
Lynlåse, kroge og velcro kan tilføjes for lettere af- og påtagning.

Mikrofibre og luftgennemtrængelighed i stoffet sammen med detaljerede og individualiserede symønstre garanterer for den maksimale komfort i den daglige brug af beklædningsgenstanden.

 

 

Eksempler på diagnoser, der kan drage nytte af kompression:
- Brandsårs patienter
- Lymfødem patienter
- ADHD patienter

- Autisme
- Cerebral Parese patienter
- Hemiplegi patienter
- Leddegigtspatienter/ slidgigtspatienter
- Personer med uro i kroppen og hvor tryk giver en afgrænsning af kroppen og mange flere.

 

 

Du kan downloade Lymed katalog og informationsmateriale her

 

Skema til opmåling kan rekvireres på e-mail: info@kcpedersen.dk - sammen med skema fremsendes vejledning i måltagning.

Opmåling kan gøres enten ved kontakt til K.C. Pedersen eller med hjælp fra en terapeut som kan måle og vejlede til korrekt valgKontakt os for nærmere information og vejledning på tlf.: 46 56 29 68 eller send os en mail på info@kcpedersen.dk