Gripeeze

Handsker til fiksering af et håndgreb


Et stropsystem designet som et enkelt løsning for, at sikre et greb og holde grebet over længere tid.
Stropsystemet som er fæstnet til håndleddet, har en strop fra bagsiden af håndled gående ud over knoleddene og lukkes på håndleddet (håndflade siden) med velcro. 


Denne strop sikre grebet og at grebet kan holdes over længere tid. Dette giver mindst belastning af musklerne i hånd og underarm, og giver mulighed for, at hånden kan deltage i arbejde og aktivitet, enten i det hele taget eller i længere tid end ellers.
 

Meget velegnet for gigtramte, karpaltunnel syndrom, seneskedehinde betændelse (tenosynovitis), tennis og golf albuer og hemiplegi patienter.
Når du ønsker at slippe grebet igen, løsnes stroppen og denne snos om håndleddet, hvor den kan fæstnes med velcro. Meget enkelt og nemt.

Hvad er en Gripeeze handske, og hvad kan den?

Gripeeze handsken er dermed et forholdsvist enkelt hjælpemiddel, som ikke desto mindre kendetegnes ved et gennemtænkt og praktisk design. Inden du vælger at investere i en, bør du dog rådføre dig med en professionel, der er bekendt med dine behov. På den måde kan du være sikker på, om Gripeeze handsken er det rette valg for dig. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til vores produkter, og vi vejleder dig gerne i forhold til valget af den helt rigtige type. De fås nemlig i forskellige udformninger, og det kan være, at nogle typer matcher dine behov bedre end andre. De har dog alle det samme enkle design, og denne enkelthed medfører flere fordele, når handsken skal bruges rent praktisk. Den simple strop kan nemlig lukkes om både bestik, køkkenredskaber, hårbørster, tandbørster, støvsugere, koste, indkøbstasker og mange flere af de ting, man benytter sig af til hverdag. Kan du lukke hånden om genstanden, så hjælper Gripeeze handsken dig med at holde fast på den.

Find din Gripeeze handske her hos K. C. Pedersen

Beslutter du, at en Gripeeze handske er det rigtige valg for dig, er der blot tilbage at finde en i den rigtige størrelse, det rigtige design og de rigtige materialer. Disse detaljer kan nemlig gøre en stor forskel for din komfort, hvis du skal have Gripeeze handsken på i længe tid ad gangen. Af samme årsag finder du desuden udelukkende Gripeeze handsker i allerhøjeste kvalitet her på siden. Da vi er specialister i håndterapi, har vi nemlig udelukkende samlet et udvalg af de bedste produkter. Ud over høj kvalitet skal vores kunder også have muligheden for at købe ind til gode priser, og de skal ikke vente længere end allerhøjst nødvendigt på deres bestilling. Derfor tilbyder vi også en hurtig levering. Vi giver desuden også 30 dages fuld returret på alle dine køb, så du har god tid til at blive sikker på, om det nu er det rigtige produkt, du har bestilt hjem. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om Gripeeze, eller hvis du har brug for hjælp.