Kompressionsbeklædning

Kompression er ikke bare kompression

Det er vigtigt at den beklædning der er behov for, har den optimale kompression og at denne optimale kompression er i hele produktet. 
 
Der findes 4 kompressionsklasser. Vi producerer individuelt opmålte produkter i samtlige kompressionsklasser. Har man et problem, der kræver kompression er det vigtigt, at det er den korrekte kompressionsklasse der vælges ellers kan det enten være for lidt eller for meget kompression. For begges vedkommende gør det, at produktet ikke giver optimal effekt.. 
 
Hvis du er i tvivl - RING da til os og vi vil guide dig.

Præsentation af Lymed Oy kompression:

Lymed Oy producerer standard og individuelt fremstillet kompressions beklædning i høj kvalitet. Lymed Oy har mere end 15 års erfaring. 
Kun nøje udvalgte materialer af høj kvalitet anvendes i produktionen. Tøjet designes så det er behagelig at have på, ser godt ud og giver det bedst mulige resultat i kompressions behandlingen. Et tæt samarbejde med hospitaler og forskningscentre sikrer, at Lymed Oy hele tiden udvikler og forbedre fremstillingen af kompressionsbeklædning og dermed også kompressionsbehandling. 

LYMED kompressionsbeklædning kan designes individuelt ud fra de forskellige situationer, hvor kompressionsbehandling er påkrævet. Dette gøres ved f.eks brandsår, ar, ødem behandling, cerebral parese og efter plastikoperationer.Man kan også vælge produkter ud fra standardmål. Men er man som person ikke lige i standardmål, opnås bedst resultat med individuelt tilpasset produkt. 
Opmåling kan gøres enten ved kontakt til K.C. Pedersen eller med hjælp fra en terapeut som kan måle og vejlede til korrekt valg. 
Du kan downloade Lymeds store katalog og informationsmateriale her
Skema til opmåling kan rekvireres på e-mail: info@kcpedersen.dk - sammen med skema fremsendes vejledning i måltagning.
Eksempler på diagnoser som kan have gavn af kompression:
Brandsårs patienter
Lymfødem patienter
ADHD patienter
Autisme
Cerebral Parese patienter
Hemiplegi patienter
Leddegigtspatienter/ slidgigtspatienter
Personer med uro i kroppen og hvor tryk giver en afgrænsning af kroppen
og mange flere.

Produkterne:
Den bedst mulige tilpasning af beklædningsgenstanden til ekstremiteten er opnået med syninger og særlige design omkring led. Sømmene på beklædningsgenstanden gør det muligt at foretage ændringer i takt med den avancerede behandling og evt. faldende omkreds.
Lynlåse, kroge og velcro kan tilføjes for lettere af- og påtagning.

Unikke løsninger kan udføres i henhold til patientens individuelle behov (kræver individuel opmåling).

Mikrofibre og luftgennemtrængelighed i stoffet sammen med detaljerede og individualiserede symønstre garanterer for den makismale komfort i den daglige brug af beklædningsgenstanden.

LYMED beklædning fremstille iTampere, Finland.
I øjeblikket bliver Lymed kompressionsbeklædning distribueret til 11 lande. 
 
Kontakt os for nærmere information eller vejledning på tlf.: 46 56 29 68 eller send os en mail på info@kcpedersen.dk