SKAL MAN SIGE NOGET??

oprettet d.

SKAL MAN SIGE NOGET??

Jeg har lige været på ferie - og flere gange stødte jeg på den samme mand - ved poolen, i restauranten og på stranden. Manden havde 2 fingere tapet sammen, sandsynligvis var den ene brækket. Hver gang jeg mødte manden havde han hånden nedad, og hånden var hævet. Mit dilemma var - skal jeg sige noget eller holde mund. Jeg ved jo at en hævet hånd er dårlig for det endelige resultat men...... SKAL MAN BLANDE SIG - BØR MAN SIGE NOGET ....... Nogle vil måske tage det ilde op, andre blive glad. Og måske har lægen sagt at manden kan gøre alt, og måske var fingeren slet ikke brækket.

Jeg synes ofte man står i et dilemma - måske går man forbi en person på gaden med en slynge om nakken (og ikke på skrå over ryggen), og nakken skal bære den tunge vægt af en arm med gips på. Måske er slyngen for lang, så hånden reelt hænger nedad og ser hævet ud. Skal man sige noget??

Jeg har stået ved kassen i Brugsen og set en dame have en håndsledsbandage på og hvor det så ud til at den var sat på den forkerte hånd. Jeg lukkede munden op, og fik at vide at bandagen var så "smart" at den kunne bruges både på højre og venstre hånd. Og at hun var glad og tilfreds. Jeg sagde ikke noget herefter, men en håndledsbandage med hul til tommelfinger på lillefingersiden, kan ikke give optimal støtte til hånden.

 

Så skal man sige noget eller holde mund??

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar