Blackroll Multi Band

Blackroll Multi Band

400,00 DKK


Model/Varenr.: 4783

Blackroll Multi Band er et fitnessbånd af høj kvalitet, som er udviklet til effektiv og varieret træning. Det er kendetegnet ved sit unikke materiale, som ikke bare er ekstremt modstandsdygtigt, men også behageligt blødt mod huden. Med dette alsidige fitnessbånd kan du specifikt forbedre din muskelstyrke, koordination og fleksibilitet.

 

Multi Band har flere løkker, så du kan justere modstanden individuelt og tilpasse båndet til forskellige øvelser og kropsstørrelser. Det gør det velegnet til både børn og voksne i alle aldre og på alle fitnessniveauer. Uanset om du vil styrke dine muskler, øge din fleksibilitet eller forbedre din koordination, giver Blackroll Multi Band dig en række træningsmuligheder.

Uanset om du er på udkig efter en intens helkropstræning eller ønsker at udføre målrettede øvelser for specifikke muskelgrupper, giver Blackroll Multi Band dig fleksibiliteten og alsidigheden til at nå dine fitnessmål. Start din funktionelle træning med dette fitnessbånd af høj kvalitet, og oplev fordelene ved forbedret muskelstyrke, koordination og fleksibilitet.

 

Før hver træningssession er det vigtigt at kontrollere Blackroll-båndene for skader og kun bruge bånd, der er i hel stand.


Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 500,-
Hurtig levering 1-3 hverdage
30 dages fortrydelsesret